Niektorzy sie zegnaja a my sie witamy dopiero hihi

No ale dlaczego tak sie dzieje?? Nooo,bo za krotka ta sobota
Jak to jest ze caly tydzien sie wlecze a sobota taka krotka jakby jej nie bylo
Ehh ja sie wlasnie zastanawiam nad antykoncepcja bo w sumie nigdy nic nie uzywalam i teraz tez nie uzywa, ale jak pomysle ze mialabym znowu miec takie malenstwo to...

no i tak sobie wlasnie dzisiaj narobilam ochoty na ta wkladke Mirena-jak bede u lekarza to bedzie pierwsze o co spytam bo wydaje sie fajna metoda

Jesli o krzeselka chodzi.. to my jeszcze nie kupilismy ale juz wiem jakie kupie,bardzo mi sie spodobalo podaje link
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...3&<osCsid>
Aga to najnowsze krzeselko od babybjørn jest fajoskie-tez mi sie podoba

My tez dzisiaj troszke szalelismy na zakupach,udalo mi sie kupic az 3 pary spodni noo i wkoncu kupilam ta torbe na wozek PramPack wiec teraz tylko podrozowac pozostaje hihi

Noo ale poszalec mozna bylo bo udalo nam sie dzisiaj nawet cosik tam w "totka" wygrac hihi
Dziewczyny chce kupic karuzele do lozeczka i znalazlam takie cudo ze zalowalam ze odrazu kiedys tam jak kupowalam inne rzeczy to nie widzialam jej i nie kupilam
Jest drozsza niz inne karuzele ale za to jakie funkcje maaaaa i jak dlugo sie z niej korzysta-masakra normalnie hihi ja ja juz dzisiaj wlasnie zamowilam ale i tak ja bede miec dopiero jak z pl wrocimy buuu... podaje link,moze tez sie spodoba jakiejs przyszlej mamusi
4kids.com.pl/produkt/opis/6964/karuzela_magic_galaxy